top of page

Saliltamme löydät monipuoliset kuntoilu- ja voimailulaitteet

Kuntosali

Personal training

Personal training on opastettua kuntosaliharjoittelua, jossa trainerin avulla teet harjoittelustasi tehokasta ja tuloksellista. Personal trainer on oma valmentajasi, joka huolehtii siitä, että suoritat yhdessä sopimanne harjoitteet oikein ja turvallisesti. Kysy edulliset tarjouksemme ja optimoi kuntotavoitteesi saavuttaminen ammattilasten ohjaamana ja kannustamana.

Kysy lisätietoja ja varaa aika - p. 044 540 2863

Kiropraktiikka

Kiropraktiikka on manipulaatiohoitomuoto, joka korostaa ihmisen tuki- ja liikuntaelinten, erityisesti selkärangan, toimintahäiriöiden diagnosointia, hoitoa ja ehkäisyä käsin tehtävillä tekniikoilla. Kiropraktiikan perinteisenä teoriana on ollut, että nämä toimintahäiriöt vaikuttavat ihmisen kokonaisterveyteen hermoston välityksellä.

Kysy lisätietoja ja varaa aika - p. 044 540 2863

Fysioterapia

Fysioterapian keskeisenä tavoitteena on ylläpitää ja parantaa ihmisten toimintakykyä ja liikkumista. Yleensä fysioterapian toimenpiteet kohdentuvat synnynnäisen vamman, sairauden, tapaturman tai ikääntymisen aiheuttamaan alentuneen toimintakyvyn edistämiseen terapian keinoin.

Kysy lisätietoja ja varaa aika - p. 044 540 2863

Hieronta

Hieronta on hoitotarkoituksessa tehtävää kudosten mekaanista muokkausta ja sen vaikutukset ovat moninaiset, mutta pääasiassa ne kuitenkin vaikuttavat vilkastuttamalla kudosten aineenvaihduntaa. Yleisimmin hierontaa käytetään fyysisistä suorituksista tai tapaturmista seuranneiden lihasten jännitystilojen ja niistä aiheutuneiden kipujen laukaisuun.

Kysy lisätietoja ja varaa aika - p. 044 540 2864

Henkilöstö

bottom of page